+40 733 52 52 62

Rent a Car Bukarest Otopeni

Mietwagen in Bukarest, in unmittelbarer Nähe Otopeni. Alana Flughafen Rent a Car bietet Ihnen eine ganze Flotte zur Auswahl:

Autovermietung in Bukarest billig!

Mieten Sie ein Auto in der Nähe von OTP! Wir warten auf Ihre Ankunft und wir bieten Ihnen Premium-Dienstleistungen zu den besten Preisen! Auch wenn Sie reisen oder arbeiten möchten, machen wir Ihren Aufenthalt immer schöner! Unsere Autos reichen von Economy bis Premium. Zu Ihrer Sicherheit können Sie einen der beiden Schutzdienste wählen: Gold oder Silber. So wird sichergestellt, dass keine Kratzer oder Berührung Ihren Aufenthalt ruinieren!

Preise berechnen!

Dacia Logan New 2022-2023

Ab €16 pro tag Jetz buchen

Lucky Car

Ab €16 pro tag Jetz buchen

Dacia Duster 4X4 2022

Ab €19 pro tag Jetz buchen

Renault Clio 2023

Ab €19 pro tag Jetz buchen

Ford Focus

Ab €20 pro tag Jetz buchen

Volkswagen Golf VII

Ab €20 pro tag Jetz buchen

Opel Crossland 2022

Ab €20 pro tag Jetz buchen

Fiat Tipo Sedan 2022

Ab €20 pro tag Jetz buchen

Skoda Octavia

Ab €24 pro tag Jetz buchen

Renault Megane Sedane 2022

Ab €24 pro tag Jetz buchen

Jeep Renegade 2022

Ab €24 pro tag Jetz buchen

Renault Megane Automatic 2023

Ab €30 pro tag Jetz buchen

Skoda Fabia Automat

Ab €30 pro tag Jetz buchen

Ford Focus Automatic

Ab €30 pro tag Jetz buchen

Ford Mondeo ST Automatic

Ab €36 pro tag Jetz buchen

Peugeot 508 Automatic

Ab €36 pro tag Jetz buchen

Vw Passat 2022 Automatic

Ab €36 pro tag Jetz buchen

Alfa Romeo Tonale Automatic 2023

Ab €38 pro tag Jetz buchen

Jeep Compass Automatic 2022

Ab €38 pro tag Jetz buchen

Dacia Jogger 7pax 2023

Ab €40 pro tag Jetz buchen

Renault Traffic 2023 9 seats

Ab €60 pro tag Jetz buchen

Toyota Proace 9Pax 2022

Ab €60 pro tag Jetz buchen

Fiat Ducato 2023 15m3

Ab €70 pro tag Jetz buchen

Alana Rent a Car Bucuresti


Wir vermieten kurz- und langfristig Auto mit Ihnen ohne Gewähr. Unser Hauptsitz ist in Otopeni, in der Nähe des Flughafens. Alana Rent wurde aus dem Antrieb geboren, um seinen Kunden die zuverlässigsten und vertrauenswürdigsten Dienstleistungen zu fairen Preisen anzubieten.

Mieten Sie ein Auto online

und profitieren Sie von:

- Preise 10% niedriger.

- Bestätigung der Verfügbarkeit des Autos.

- Vorschau extraoptions.

- Sehen Sie alle Auto.

- Lesen Sie, was andere Kunden.

Inchirieri Auto Bucuresti – drepturile consumatorilor europeni

Nu exista norme europene specifice cu privire la inchirierea de masini din bucuresti sau de pe teritorul Romaniei, dar, in calitate de consumator european, beneficiati de anumite drepturi. Cele mai importante sunt:
Pretul stabilit pentru o rezervare trebuie sa includa toate taxele care nu pot fi evitate (taxe locale, taxe de procesare). Eventualele costuri suplimentare care s-ar putea aplica in cazul dumneavoastra (de exemplu, un scaun pentru copil sau o asigurare suplimentara) trebuie indicate clar şi nu trebuie să induca in eroare.
Contractul de inchiriere nu trebuie sa conţina clauze abuzive, interzise de altfel in Europa. De exemplu, vanzatorul nu va poate obliga sa acceptati clauze pe care nu ati avut posibilitatea de a le verifica inainte de a semna contractul. Verificati elementele incluse in preţ: acordati o atentie speciala taxelor locale, taxelor de aeroport, asigurarii
Verificati masina impreuna cu un angajat al companiei pentru a semnala eventuale defectiuni. Daca nu vi se da o lista de control, notati orice defectiune sesizata si solicitati ca un angajat sa va semneze hartia. Daca masina se strica, sunati compania care v-a inchiriat-o si asteptati instructiunile acesteia. Nu incercati sa reparati vehiculul fara aprobarea companiei.In caz de accident, notati numele si adresele persoanelor implicate. Daca cineva este ranit sau apare o disputa cu privire la raspunderea partilor, chemati politia. Contactati imediat compania care v-a inchiriat masina.
Verificati eventualele costuri suplimentare pe care va trebui sa le platiti pe durata perioadei in care folositi masina. Verificati condiţiile referitoare la alimentarea cu combustibil.

Verificati termenii privind anularea contractului.
Verificati alte posibile restrictii (de ex. limite de kilometri, tarile prin care aveti sau nu voie sa calatoriti). Daca ati facut rezervarea on-line, luati cu dumneavoastra o copie tiparita. Daca semnati un contract de inchiriere la destinatie, aveţi grija ca termenii prevazuti de acesta sa corespunda celor din rezervarea facuta anterior; pastrati o copie a tuturor documentelor pe care le semnati.
Incercati să returnati masina pe durata programului de lucru al companiei, pentru a va asigura ca cineva verifica starea acesteia. Un angajat ar trebui sa redacteze o nota scrisa cu privire la starea vehiculului. Nota respectiva trebuie semnata atat de dumneavoastra, cat si de angajat. Pastrati o copie. Verificati masina impreuna cu un angajat al companiei pentru a semnala eventuale defectiuni. Daca nu vi se da o lista de control, notati orice defectiune sesizata si solicitati ca un angajat sa va semneze hartia.